{title}

Welkom bij Openluchtbad Boschbad

Zondag 29 september sluiten we het seizoen af
Neem een plons met je hond!
Regels en procedures

Onweerprocedure

Mooie zomerse dagen eindigen soms met een flinke donderslag. Dat is de natuur. Ons team op het Boschbad is alert op de ontwikkeling van eventuele onweersbuien in de omgeving. Indien wij inschatten dat er onweer over het Boschbad gaat trekken, zal dit tijdig worden omgeroepen. Dan heeft u de tijd heeft om op te ruimen en naar huis te gaan. Als de bui heel snel nadert, starten wij direct een ontruimingsprocedure waarbij u voor uw veiligheid (niet vrijblijvend) wordt gevraagd om het zwemwater en vervolgens het terrein te verlaten. Het kan daarbij zijn dat u onder begeleiding in de kleedkamers wordt ondergebracht om te schuilen.

Instructies bij noodweer

U dient in alle gevallen de instructies van de medewerkers op te volgen. Onze toezichthouders zijn getraind om u te begeleiden in geval van overmacht door onweer. Bij intensief onweer kan het voorkomen dat het team van het Boschbad tijdens de ontruimingsprocedure telefonisch minder goed bereikbaar is. Na een ontruiming aan het eind van de dag wordt in de regel besloten het Boschbad die dag niet meer open te stellen voor bezoek. U kunt dan helaas niet opnieuw gaan zwemmen.

Restitutie entreegeld

Er vindt bij ontruiming en voortijdige sluiting van het Boschbad geen restitutie van entreegeld plaats. Wij vertrouwen erop dat u bij naderend onweer begrip toont voor de omstandigheden en de aanwijzingen van onze toezichthouders opvolgt.

Gedragsregels

Om het voor iedereen gezellig en veilig te houden, hanteren wij gedragsregels volgens het Protocol Vrolijk & Veilig. Lees deze gedragsregels goed door!