{title}

Welkom bij Openluchtbad Boschbad

We zijn dagelijks geopend!
Kijk goed naar de openingstijden en kom lekker zwemmen en/of midgetgolfen
Regels en procedures

Ongebruikte tickets bij onweer

Als je een ticket niet kon gebruiken omdat we moesten sluiten vanwege onweer, dan kan je de volgende dag in de webshop voor de optie 'Reservering voor gemist bezoek ivm onweer' kiezen. Deze optie alleen gebruiken als je al een betaalde dagticket hebt voor een dag dat we moesten sluiten vanwege onweer en je daardoor het Boschbad niet kon bezoeken (dit geldt niet als je al aanwezig was op moment van sluiten, daar voor geldt info onder de kop 'restitutie entreegeld'). Ticket van oorspronkelijk bezoek en het onweer ticket moeten bij het inhaalbezoek beide aan de kassa getoond worden. Deze optie is niet voor abonnementhouders.

Onweerprocedure

Mooie zomerse dagen eindigen soms met een flinke donderslag. Dat is de natuur. Ons team op het Boschbad is alert op de ontwikkeling van eventuele onweersbuien in de omgeving. Indien wij inschatten dat er onweer over het Boschbad gaat trekken, zal dit tijdig worden omgeroepen. Dan heb je de tijd heeft om op te ruimen en naar huis te gaan. Als de bui heel snel nadert, starten wij direct een ontruimingsprocedure waarbij je voor jouw veiligheid (niet vrijblijvend) wordt gevraagd om het zwemwater en vervolgens het terrein te verlaten. Het kan daarbij zijn dat je onder begeleiding in de kleedkamers wordt ondergebracht om te schuilen.

Instructies bij noodweer

Je dient in alle gevallen de instructies van de medewerkers op te volgen. Onze toezichthouders zijn getraind om jou te begeleiden in geval van overmacht door onweer. Bij intensief onweer kan het voorkomen dat het team van het Boschbad tijdens de ontruimingsprocedure telefonisch minder goed bereikbaar is. Na een ontruiming aan het eind van de dag wordt in de regel besloten het Boschbad die dag niet meer open te stellen voor bezoek. Je kunt dan helaas niet opnieuw gaan zwemmen.

Restitutie entreegeld

Er vindt bij ontruiming en voortijdige sluiting van het Boschbad geen restitutie van entreegeld plaats. Wij vertrouwen erop dat je bij naderend onweer begrip toont voor de omstandigheden en de aanwijzingen van onze toezichthouders opvolgt.

Gedragsregels

Om het voor iedereen gezellig en veilig te houden, hanteren wij gedragsregels volgens het Protocol Vrolijk & Veilig. Lees deze gedragsregels goed door!