{title}

Welkom bij Openluchtbad Boschbad

Kinderfeestjes

Ben je jarig of heb je iets te vieren? Beleef een onvergetelijke dag in het Boschbad! Een kinderfeestje is mogelijk van juni tot en met september. Reserveren is wel nodig, want wij vinden het belangrijk om het kinderfeestje goed voor te bereiden.

BoschBommetje

Nodig jouw vrienden en vriendinnen uit voor een middag vrij zwemmen en spelen bij Openluchtbad Boschbad. Het aantal vriendjes en leeftijd maakt niet uit, als iedereen maar een zwemdiploma heeft. Ben je uitgezwommen of heb je tussendoor grote trek? Dit feestje is inclusief wat te drinken en te eten.

Wanneer
Voor het kinderfeestje BoschBommetje kun je in de maanden juni, juli en augustus iedere dag terecht tijdens openingstijden.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 10,50 per persoon. Begeleiding van minimaal 1 volwassene verplicht.


Midgetgolf & ZwemCombi

Is zwemmen alleen niet uitdagend genoeg voor jou? Combineer het met een potje Midgetgolf! Na de flinke inspanning op de 18-holes midgetgolfbaan duik je zo weer het zwembad in. Daar krijg je wel trek van! Voor wat te eten en te drinken wordt gezorgd.

Wanneer
Dit combi feestje is te vieren op woensdag- en vrijdagmiddag in het laagseizoen en iedere dag in het hoogseizoen (16 juli t/m 25 augustus).

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 14,- per persoon met minimaal 5 personen. Begeleiding van minimaal 1 volwassene verplicht.

Let op: gelieve tijdig te reserveren.


Midgetgolf feestje

Gegarandeerd spelplezier! Kom samen met je vrienden en vriendinnen een balletje slaan bij Midgetgolf Boschbad. Ben je uitgespeeld of heb je tussendoor grote trek? Dit feestje is inclusief wat te drinken en te eten.

Wanneer
Voor het kinderfeestje Midgetgolf kun je in de maanden juni, juli en augustus iedere dag terecht tijdens openingstijden.

Kosten
De kosten voor dit feestje zijn € 10,50 per persoon. Begeleiding van minimaal 1 volwassene verplicht.


Kinderen niet in het bezit van zwemdiploma?

Voor het zwemmen met kinderen geldt dat er op één begeleider maximaal twee kinderen zonder diploma kunnen komen zwemmen.

Boek een kinderfeestje!

Stuur een email naar boschbad@accres.nl of bel de receptie op 055 355 29 87 en vraag naar de mogelijkheden.