{title}

Welkom bij Openluchtbad Boschbad

Reserveren is verplicht!
Hondenzwemmen

Op zondag 27 september 2020 is het weer zo ver. Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn sluit het seizoen af met het jaarlijkse evenement Hondenzwemmen. Zowel baasjes als honden kunnen dan tussen 13.00 en 16.00 uur een duik nemen in het recreatiebad.

Hondenzwemmen

Afgelopen jaren zijn jullie gewend dat er naast het hondenzwemmen ook diverse kramen staan. I.v.m. corona is er dit jaar gekozen voor een simpelere opzet van het hondenzwemmen. De hond en het zwemmen staat centraal. Helaas geen extra kramen dit jaar. In 2021 gaan wij weer kijken of we het evenement uit kunnen breiden met een leuke 'hondenmarkt'.

Vanaf 13.00 uur zijn alle hondenbezitters van harte welkom om samen met hun favoriete viervoeter een sprong te wagen. Het tarief is € 3,50 per hond, baasjes mogen gratis mee naar binnen. Het is wel verplicht om te reserveren en een entreeticket van te voren te kopen. Dit is te doen via deze link

Lola's Berner Sennen - Newfoundlander wandel- en evenementen

Het hondenzwemmen gaat van start met een zwembad vol Berner Sennen en Newfoundlander honden. Dit is in de ochtend van 10.30 tot 12.30 uur en is alleen toegankelijk voor leden van de Lola's Berner Sennen -  Newfoundlander wandel- en evenementen club. Hierbij komen naar verwachting ruim 170 honden een plons nemen.