Vandaag

Helder 30 °C

Let op! Aangepaste openingstijden!
Kijk bij tijden voor de actuele openingstijden.

za

Helder
30 °C

zo

Gedeeltelijk bewolkt
23 °C

ma

Gedeeltelijk bewolkt
26 °C
Zwemmen

Zwemplezier

Het Boschbad heeft drie baden, een recreatiebad, wedstrijdbad en een waterspeeltuin. Het zwemaanbod is dus geschikt voor jong en oud. Zonnen, zwemmen, sporten, spelen of midgetgolfen? In het Boschbad heb je gegarandeerd zwemplezier.

Sport- en spel

Alle faciliteiten

In het mooiste openluchtbad van Nederland zorgen de snelle glijbanen, spetterende waterspeeltuin, beachvolleybalvelden en het springkussen voor genoeg activiteiten in en om het zwembad. Naast het zwemplezier kan je ook lekker spelen in het Boschbad. Kom je ontdekken wat er nog meer te doen is?

Tickets

Je ticket voor een zomerse dag uit

Koop voorafgaand aan je bezoek je e-ticket in de webshop. Loop daarna direct door bij de kassa van het Boschbad. Op deze manier voorkom je tijdverlies door het staan in de rij op drukke zomerse dagen.

Verhuur

Sportief evenement

Het Boschbad is te huur voor diverse activiteiten en evenementen. Zo kunt u denken aan scholen die gebruik maken van het openluchtbad voor de sportdagen, maar ook particulieren en bedrijven kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het Boschbad voor een passend themafeest.

Over ons

Over het Boschbad

Het openluchtbad Boschbad in Apeldoorn is gelegen in Apeldoorn-West. Het bad bestaat al meer dan 80 jaar en is niet meer weg te denken is uit het historisch beeld van Apeldoorn. Tijdens de zomermaanden is het Boschbad een ontmoetingsplek en zeer geschikt om te komen zwemmen met familie of vrienden.

Midgetgolf

Midgetgolfen voor of na je zwembezoek

Op het terrein van het Boschbad in Apeldoorn ligt één van de oudste midgetgolf gravelbanen van Nederland. De 18 gravelbanen zijn goed onderhouden en zijn voorzien van uitdagende hindernissen op verschillende niveaus. De ligging van de midgetgolfbaan is midden op de Veluwe op maar liefst 4.500 m2 bosrijke grond.

Boschbad extra open

Boschbad - De KNMI verwacht woensdag 17 mei hoge temperaturen. Op de meeste plaatsen wordt het zomers warm met middagtemperaturen…

Schoonspringster opent nieuwe duikplank Boschbad

Boschbad - Met drie fraaie sprongen heeft Margonda Nutma zondagmiddag de nieuwe hoge duikplank van het Boschbad…

Nieuwe wallaby s voor Kinderparadijs Malkenschoten na diefstal

Binky - Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn heeft nieuwe bewoners. Er zijn namelijk twee nieuwe wallaby’s…

Samenwerkingsconvenant is getekend

Sportstimulering - Donderdag 9 februari 2017 hebben de Sportraad, Stimenz en Accres een samenwerkingsconvenant getekend…

Banenzwemmen

Meer info