Vandaag

Geheel bewolkt 9 °C

Wij zien u graag terug in het voorjaar van 2017

Gesloten

wo

Kans op regen
9 °C

do

Kans op regen
8 °C

vrij

Kans op regen
9 °C
Zwemmen

Zwemplezier

Het Boschbad heeft drie baden, een recreatiebad, wedstrijdbad en een waterspeeltuin. Het zwemaanbod is dus geschikt voor jong en oud. Zonnen, zwemmen, sporten, spelen of midgetgolfen? In het Boschbad heb je gegarandeerd zwemplezier.

Sport- en spel

Alle faciliteiten

In het mooiste openluchtbad van Nederland zorgen de snelle glijbanen, spetterende waterspeeltuin, beachvolleybalvelden en het springkussen voor genoeg activiteiten in en om het zwembad. Naast het zwemplezier kan je ook lekker spelen in het Boschbad. Kom je ontdekken wat er nog meer te doen is?

Tickets

Je ticket voor een zomerse dag uit

Koop voorafgaand aan je bezoek je e-ticket in de webshop. Loop daarna direct door bij de kassa van het Boschbad. Op deze manier voorkom je tijdverlies door het staan in de rij op drukke zomerse dagen.

Verhuur

Sportief evenement

Het Boschbad is te huur voor diverse activiteiten en evenementen. Zo kunt u denken aan scholen die gebruik maken van het openluchtbad voor de sportdagen, maar ook particulieren en bedrijven kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het Boschbad voor een passend themafeest.

Over ons

Over het Boschbad

Het openluchtbad Boschbad in Apeldoorn is gelegen in Apeldoorn-West. Het bad bestaat al meer dan 80 jaar en is niet meer weg te denken is uit het historisch beeld van Apeldoorn. Tijdens de zomermaanden is het Boschbad een ontmoetingsplek en zeer geschikt om te komen zwemmen met familie of vrienden.

Midgetgolf

Midgetgolfen voor of na je zwembezoek

Op het terrein van het Boschbad in Apeldoorn ligt één van de oudste midgetgolf gravelbanen van Nederland. De 18 gravelbanen zijn goed onderhouden en zijn voorzien van uitdagende hindernissen op verschillende niveaus. De ligging van de midgetgolfbaan is midden op de Veluwe op maar liefst 4.500 m2 bosrijke grond.

Met nazomerse temperaturen naar het Openluchtbad Boschbad

Boschbad - Met de nazomerse temperaturen heeft het Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn verruimde openingstijden.…

Studiedag pret! 29 september voordelig naar Malkander en Binky

Accres - Donderdag 29 september hebben alle (27) scholen van Leerplein055 gezamenlijk een studiedag. Go-Kids Veluwe…

Kidsrun met startsein door Eelco Sintnicolaas

Sportstimulering - Op vrijdag 2 september 2016 is de Kidsrun voor kinderen van diverse scholen uit Apeldoorn. Kinderen uit…

Accres ondertekent nieuw contract schoonmaakonderhoud

Accres - Vanaf september 2016 verzorgen schoonmaakbedrijven CSU en Visschedijk het schoonmaakonderhoud voor het…

Vier je kinderfeestje

Beleef een onvergetelijke feestelijke dag in het Boschbad! Je kunt kiezen uit een Spetterfeest of een Snorkelfeest. Een kinderfeestje is mogelijk van juni tot en met september.
 

Meer info